Ruffwear

Osim što nam se dizajnom izuzetno sviđa, Ruffwear nam pruža i osjećaj slobode, sigurnosti i pouzdanosti. Već je godinama na vodećim pozicijama najboljih ormi za pse, a njihova garancija samo dodaje vrijednost tom osjećaj sigurnosti koji imamo. Navest ćemo samo neke od prednosti Ruffwear ormi:

1. Materijali – Ruffwear orma izrađena je od čvrstog materijala koji jamči trajnost i dugotrajnost.

2. Ergonomski dizajn – Ova orma za pse ima ergonomski dizajn koji pruža udobnost, stabilnost i sigurnost vašem psu.

3. Prilagođena veličina i podesivost – Ruffwear orma dolazi u različitim veličinama i može se podesiti po obliku i veličini psa kako bi se osiguralo da savršeno pristaje psu bilo koje građe ili veličine. Podešava se veličina oko vrata, te oko struka.

4. Lako održavanje – Orma se lako održava i može se prati u perilici rublja (iskustveno, funkcionira, iako nije tako navedeno u uputama 😊 )

5. Multifunkcionalnost – Ruffwear orma može se koristiti za trčanje, šetnje, putovanja i druge aktivnosti s vašim psom. Nama je trenutno najbolja Flagline orma koja nam omogućava da pomognemo starijem psu u kretanju. Može biti obična Front range orma, može biti light varijanta u Hi&light izvedbi ili Flagline orma koju koristimo ili za pse kojima je potrebne pomoć u kretanju ili pri nekim aktivnostima koje iziskuju dodatnu podršku psu (planinarenje, potražni psi, spasioci…)

6. Izuzetne ocjene kupaca – Ruffwear orma ima izuzetne ocjene kupaca, što ukazuje na kvalitetu, funkcionalnost i zadovoljstvo.

Sve u svemu, Ruffwear orma pruža kombinaciju kvalitete, sigurnosti, udobnosti i praktičnosti koja neće ostaviti ravnodušnim niti jednog vlasnika psa.