Upoznajte Pet shop Šape

O nama

Strast. To je jedini razlog zašto smo nakon godina bavljenja psima na razne načine odlučili pružiti ljudima mogućnost da kroz Pet shop Šape dožive našu strast prema ljubimcima. Osnivači i vlasnici Pet Shopa Šape, Irena i Marijan, godinama su maštali o nekom mjestu gdje će na jednom mjestu moći izabrati kvalitetan proizvod, gdje će moći dobiti savjet koji im je potreban ili preporuku za neku drugu uslugu vezanu uz njihove ljubimce.

Ljudi. Naša ekipa nas čini boljima. Svatko od nas ima svoju ulogu, svoje područje rada, svoje viđenje, svoje iskustvo. Ne slažemo se uvijek svi u svemu, ali poštujemo naše različitosti i skloni smo  raspravljati o različitim pristupima; od odgoja do dodataka prehrani, hrane, opreme za ljubimce. Slušamo se međusobno, slušamo svoje kupce.

Biti svoji, a biti drugačiji. Pokazati što znamo, možemo, što imamo i ponuditi vam ono što niste mogli nigdje drugdje naći.

Ponekad nam je to lako, ponekad teže. Ponekad se mjesecima mučimo da dođemo do točno određenog proizvoda – onog koji mislimo da moramo imati i moramo moći ponuditi vašim ljubimcima, a ponekad to ide lakše. Kompromisi su vrijedni, no, ne kada je i zdravlje i njega naših ljubimaca u pitanju. Tada želimo ponuditi samo najbolje. Bez ikakvih kompromisa. Želja da se sve, samo najbolje, ima na jednom mjestu, nit je vodilja od samih početaka. Lagali bi kad bi rekli da nije bilo preispitivanja takvih stavova. Jesmo li možda pretvrdi u tom stavu, trebamo li ipak ići na širinu proizvoda i nuditi sve. Onda smo shvatili da to ne bismo bili mi. Da se ne želimo crveniti od neugode prodajući vam proizvode za koje znamo da ne odgovaraju kvaliteti koju vaš ljubimac zaslužuje. Želimo vas s osmijehom dočekati i kada sljedeći puta dođete u Pet shop Šape.

Tko su naši kupci

Prijatelji. Kupci. Klijenti. Poznanici. Na kraju dana, oni nas čine baš ovakvima kakvi jesmo. Propituju nas, ispituju, čuli su, došli su po preporuci, rijetko je to kupovina i izlazak iz prostora. To je priča, to je povijest, pokazivanje i slanje fotografija, to su suze i smijeh. Naši su kupci baš kao i mi sami – prije svega požrtvovani vlasnici kućnih ljubimaca koji svojim ljubimcima žele najbolje. Naši kupci su dio naše obitelji.

Naši ljubimci. Većinom psi ali i mačka, ribica,kornjača,zeko, zamorčić, činčila, hrčak ili papiga i kanarinac. U psima smo, kako se to kaže, neki cijeli život, neki dio života ali, desetljećima. Pse živimo. I prolazimo s njima sve ono što prolazi svatko od naših klijenata. Od sumnji da ne znamo ništa, do lebdenja na oblacima, da smo naučili sve. Pa kad shvatimo da imamo doma genijalca koji nas opet nadmudrio, krenemo s novim učenjima, razmjenom iskustava i ideja. I tako u krug, tako već godinama. Jer, oni su razlog zbog kojeg Pet shop Šape i postoji.

bedz pet
oo nama

Irena

Suvlasnica
Psi. Smatra da je to najbolje što joj se u životu dogodilo. Spremna istraživati sve moguće dodatke prehrani, a samo kako bi unaprijedila i produžila njihov život. U stanju je kopati dok ne iskopa ono što je najpotrebnije nekom psu. Umrežena sa svih strana, nije joj teško pitati za savjet nekoga na drugom kraju Svijeta kada se o psima radi.  Odrađuje velik dio pozadinskog posla u Šapama, onog koji se ne vidi dok ne dođe na police. Direktna i bez okolišanja, prema dobavljačima i kupcima. Konstatno uči i unapređuje svoje znanje kako bi na najbolji način uslužila kupce koji trebaju pomoć vezano uz pse, prehranu, dodatke prehrani pasa.
1maja

Maja

Najsretnija je u društvu pasa, u šumi, na kajaku, na moru, u planini, na biciklu ili agiltyu. Obavezno na sve aktivnosti vodi svoju Ruby koja ima više kilometara u svojim šapama nego neki ozbiljniji sportski psi. Sretna je i kad uređuje pse u salonu i svaka dlaka joj mora biti na mjestu. Preko 20 godina iskustva u uređivanju pasa za izložbe i za “svaki dan”. Puno iskustva sa ribicama, kornjačama, tarantulama i različitim gmazovima. Vidi ono što nitko drugi ne vidi. Jako dobro pamti lica i izjave, ali joj se i dalje ne sviđa kada joj kažete da vam ošiša psa kao i zadnji puta. Traži za sve detaljna objašnjenja i jako je usmjerena na detalje. Obožava nove preprate za njegu pasa, zna sve o prehrani pasa, te će vam od prve namjestiti bilo koju vrstu opreme koju ste kupili, a ne znate kako se njome služiti. Obožava za Ruby kupovati kaputiće i u stanju je otkriti nam zadnji krik mode i funkcionalnosti novih modela opreme.
1mia

Mia

Agility, canicross, biljke, psi, mačke, masaže pasa, fitnes pasa. Ne nužno tim redom, ali sve je to Mia. Za svaku biljku će vam znati reći koja je blagodat za vašeg ljubimca, te koja je točno orma najbolja za vašeg psa. Preko kojeg rebra smije preći, a preko kojeg nikako. Radosno će odrezati nokte vašem ljubimcu, počešljati ga i okupati u našem salonu. O BARFU zna sve, omjere će matematičkom preciznošću izračunati kako biste bili sigurni da ispravno dozirate obroke. Usmjerit će vas na pravi sport kojim biste se mogli baviti sa svojim psom, objasniti kako bi mačke trebalo hraniti, i sve to će vam vrlo detaljno ispričati. Mia voli razgovarati, a kad to radi, radi vrlo detaljno.
Marijan

Marijan

Suvlasnik
Rijetko ga se vidi u Šapama, ali zato odrađuje veliku većinu administrativnog, “tehničkog” i financijskog posla. Onog koji nitko drugi ne voli. Uz pse i mačke je odrastao i često se čudi nekim proizvodima za koje nije znao da postoje u pet industriji. Obožava bicikl, prirodu, more, planine i često mu je pas bio pratioc na njegovim putovanjima.