O nama

Strast. To je jedini razlog zašto smo nakon godina bavljenja psima na razne načine odlučili pružiti ljudima mogućnost da kroz Pet shop Šape dožive našu strast prema životinjama. Osnivači i vlasnici Pet Shopa Šape, Marijan i Irena, godinama su maštali o nekom mjestu gdje će na jednom mjestu moći izabrati kvalitetan proizvod, gdje će moći dobiti savjet koji im je potreban ili preporuku za neku drugu uslugu vezanu uz njihove ljubimce. Svjesni da cjelovita usluga takve vrste nije bila u skladu sa njihovim očekivanjima, odlučili su ugrabiti priliku i u Stenjevcu otvoriti Pet shop Šape. Ponuditi ljudima i njihovim ljubimcima ono u što su sami željeli imati na jednom mjestu – mjesto u kojem biraju između kvalitetnih proizvoda, mjesto na kojem će vam znati preporučiti što je najbolje za vašeg ljubimca, mjesto na kojem je ljude koji rade briga za vas i vašeg ljubimca. Konstantno učenje i propitivanje tjera ih naprijed i stalno pronalaze nove proizvode koji zadovoljavaju njihove kriterije. Vođeni motom – kvaliteteta bez kompromisa – trude se pružiti uslugu onakvu kakvu i sami priželjkuju.

Pet shop Šape se trudi ponuditi samo ono što bismo i sami dali našim ljubimcima. Svjesni da tržište opreme i proizvoda za kućne ljubimce iz dana u dan raste, izabrali smo za naše kupce najbolje od najboljeg. Zdravlje ljubimaca dijelom je odraz je naše brige prema njima. Znamo da je jedan od ključnih preduvjeta za zdravlje naših ljubimaca prehrana – vođeni time, u asortimanu imamo cijeli spektar hrana koje ne sadrže žitarice već se baziraju na mesu,te prirodnih vitamina i dodataka prehrani za različite potrebe pasa, mačaka, ptica, glodavaca i ribica. Važna nam je i njega dlake i kože ljubimaca, pa tako u ponudi imamo samo onu kozmetiku koja po svim kriterijima odgovara našim ljubimcima. Redom su to koncentrirani šamponi, regeneratori, različiti sprejevi koji pomažu raščešljati dlaku. Kozmetika je to vrhunskih pasa i mačaka, sjajne i nelomljive dlake, čiste i zdrave kože.

Pet shop Šape nudi sve što je potrebno jednom ljubimcu – od šteneće dobi do starosti. Kroz razna partnerstva u mogućnosti smo vam osigurati; vrhunski hotel za pse, školu i trening pasa, čuvanje kućnih ljubimaca – a sve po povoljnijim cijenama za naše kupce.

WordPress Video Lightbox Plugin