Dostava i plaćanje

Plaćanje

  • Kreditnom ili debitnom karticom:Visa; Visa Premium; MasterCard; Maestro; Diners i dr. Plaćanje možete samostalno podijeliti na rate u ovisnosti o banci izdavatelja kartice. Na sljedećim linkovima je opis – ZABA  , PBZ , HPB , RBA .
  • Pouzećem – gotovinskim ili kartičnim plaćanjem dostavljaču. Naknada za plaćanje pouzećem iznosi 0,95 eur. Za BoxNow dostavu plaćanje direktnom bankovnom transakcijom putem Viva poveznice.
  • Općom uplatnicom/Virmanom – nakon narudžbe na navedenu e-mail adresu zajedno sa sažetkom narudžbe dobiti ćete i sve podatke  potrebne za plaćanje. Nakon što uplata bude vidljiva na računu prodavatelja naručena roba se pakira i šalje kupcu u najkraćem mogućem roku.

Dostava

  • Dostava na kućnu ili neku drugu adresu DPD dostavnom službom. Cijena dostave ovisi o težini paketa i iznosi do 2kg – 3,9eur, do 8 kg – 4,9eur, do 15kg – 7,9eur do 20kg – 8,9eur iznad 20kg -9,9 eur bez PDV-a. Dostava je izvršena u većini slučajeva u 2 radna dana od narudžbe. Dostava za narudžbe iznad 65eur je besplatna. Dostava na otoke vrši se po posebnom cjeniku.
  • Dostava na paketomate BoxNow. Za sve narudžbe iznad 20eur i dimenzija paketa do 36cm x 45cm x 60cm i maksimalno 20 kg omogućena je besplatna dostava. Dostava za Zagreb isti dan iza 18h ako su paketi predani do 10h, za ostatak Hrvatske sljedeći radni dan. Dostava na otoke vrši se po posebnom cjeniku.
  • Osobno preuzimanje u poslovnici
  • Ukoliko želite neki drugi oblik dostave slobodno nas kontaktirajte radi dogovora.
  • Navedeni rokovi dostave su rokovi koje postavljaju dostavne službe. U iznimnim situacijama mogući su i dulji rokovi dostave o kojima će Vas dostavne službe obavijestiti.

Cijena dostave navedena je u pregledu košarice prije izvršenja plaćanja.

Corvus pay

Sigurnost i obrada osobnih podataka prilikom plaćanja kreditnim ili debitnim karticama.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim.

Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

American ExpressMastercard secureDostava i plaćanje

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka

Transakcijom putem kartice upravlja treća strana koja zaprima broj kreditne kartice i ostale osobne podatke isključivo za identifikaciju i odobrenje transakcije. M.A.I.R. d.o.o.ne snosi odgovornost u slučaju neovlaštenog korištenja osobnih podataka i/ili broja kreditne kartice.

M.A.I.R. d.o.o.ne odgovara za zlouporabe kartica koje su posljedica korištenja usluge na računalu bez odgovarajuće zaštite.

Kartica se tereti tek nakon što M.A.I.R. d.o.o.potvrdi narudžbu i pripremi paket, kako bi se izbjeglo terećenje za robu koja se eventualno ne može isporučiti.Više o zaštiti osobnih podataka prikupljenih prilikom transakcije te detalje vezane uz obradu osobnih podataka od strane M.A.I.R. d.o.o.možete pronaći u našoj Izjavi o privatnosti.

Osnovni podaci o prodavatelju
Prodavatelj je tvrtka M.A.I.R. d.o.o.
Direktor: Marijan Sokačić
Tvrtka je registrirana i upisana kod trgovačkog suda u Zagrebu (Tt-13/8573-4) MBS 080842988
Matični broj: 4014502
OIB:  77004483342
Sjedište: Bolnička cesta 96, 10090 Zagreb
TEL: +385 99 202 2002
E-MAIL: info@sape.hr

 Ažurirano 30. prosinca 2023.