Početna / Psi / Oprema / Ruffwear front range oprsnica

Akcija!

Ruffwear front range oprsnica

Ruffwear Front Range orma je orma za svakodnevnu šetnju ili aktivnosti. Lagano se stavlja i izuzetno je udobna psima. Ne petlja dlaku. Ima dvije točke pričvršćivanja povodnika – na prsima i na leđima.

Više o proizvodu

Ruffwear front range oprsnica je orma koja je postala dio svakodnevne opreme za sve pse kojima je, osim uobičajenog kopčanja, potrebno i prednje kopčanje. Aluminijski V prsten na leđima omogućava sigurnu svakodnevnu šetnju, dok je prednja, ojačana kopča, pogodna za sve pse koji imaju ideju o tome da jako vuku na povodniku.
Orma ima i džep koji osigurava identifikacijske podatke o psu na sigurnom, a lako dostupnom mjestu. Orma je izuzetno udobna za pse, sa točkama namještanja u vratu i prsima.

RUFFWEAR GARANCIJA
Svi Ruffwear proizvodi strogo su testirani na terenu, te Ruffwear jamči da ne postoje nedostaci u materijalima koji se koriste prilikom izrade proizvoda. Ruffwear je napravljen od najboljih materijala i teži tome da proizvede najbolju opremu za naše pse.
Ukoliko nešto nije u redu s vašom Ruffwear opremom, Ruffwear će se potruditi da to ispravi.
Ukoliko ste kupili proizvod za koji sumnjate da ima nedostatak, molimo vas da se javite i ispunite formu na linku https://ruffwear.co.uk/pages/our-guarantee
Ruffwear će odobriti zamjenu proizvoda kupljenih od ovlaštenog prodavača
Jamstvo pokriva samo proizvodne i materijalne nedostatke i ne uključuje štetu uzrokovanu bilo čime od sljedećeg:
• Nepravilna uporaba ili zlouporaba proizvoda;
• Šteta nastala žvakanjem, čišćenjem, rastavljanjem ili preinakama;
• Šteta uzrokovana ili proizašla iz uobičajenog trošenja, upotrebe proizvoda ili požara.
Uz Ruffwear proizvod, u svrhu reklamacije, morate imati i račun kako bismo mogli identificirati da je Ruffwear proizvod kupljen kod ovlaštenog distributera.

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin