Početna / Psi / Oprema / Ruffwear Front range™ day pack

Akcija!

Ruffwear Front range™ day pack

Ruffwear Front range™ day pack orma uključuje i bisage! Na taj smo način “zaposlili” psa da ponese i neki manji teret, svoje poslastice ili vodu, vrećice za izmet ili omiljenu igračku! I sve stane u te bisage. Remeni su podstavljeni, prilagođavaju se psu na nekoliko mjesta i iznimno dobro prijanjaju, te su stabilni u pokretu psa. Geometrija bisaga stvara pasivni sustav kompresije koji je oblikovan i podržava učinkovito nošenje tereta. Postoje tri mogućnosti pričvršćivanja uzice: V-prsten i omča za vuču na leđima, te ojačana petlja na prsima – izvrsno za preusmjeravanje pasa koji vuku na uzici. Uz obilje unutarnje organizacije i niz detalja koji su usmjereni na pse u aktivnom hodanju, trčanju ili planinarenju, ova orma nudi sve što je potrebno psu i vodiču.

Više o proizvodu

RUFFWEAR GARANCIJA
Svi Ruffwear proizvodi strogo su testirani na terenu, te Ruffwear jamči da ne postoje nedostaci u materijalima koji se koriste prilikom izrade proizvoda. Ruffwear je napravljen od najboljih materijala i teži tome da proizvede najbolju opremu za naše pse.
Ukoliko nešto nije u redu s vašom Ruffwear opremom, Ruffwear će se potruditi da to ispravi.
Ukoliko ste kupili proizvod za koji sumnjate da ima nedostatak, molimo vas da se javite i ispunite formu na linku https://ruffwear.co.uk/pages/our-guarantee
Ruffwear će odobriti zamjenu proizvoda kupljenih od ovlaštenog prodavača
Jamstvo pokriva samo proizvodne i materijalne nedostatke i ne uključuje štetu uzrokovanu bilo čime od sljedećeg:
• Nepravilna uporaba ili zlouporaba proizvoda;
• Šteta nastala žvakanjem, čišćenjem, rastavljanjem ili preinakama;
• Šteta uzrokovana ili proizašla iz uobičajenog trošenja, upotrebe proizvoda ili požara.
Uz Ruffwear proizvod, u svrhu reklamacije, morate imati i račun kako bismo mogli identificirati da je Ruffwear proizvod kupljen kod ovlaštenog distributera.

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin