Dogoteka

Priča DOGOteka nastala je iz neizmjerne ljubavi prema psima i mačkama i želje osnivača tvrtke da im uz potpuno prirodne proizvode omoguće zdrav i kvalitetan život. Osnivači Dogoteke d.o.o. sestre Ksenija Oseli Donati (FCI sutkinja) i Živa Oseli Šušterčič te voditeljica razvoja dr. Patrizio Donati, MD, Vet., zajedno su uzgojili mnoge njemačke doge u proteklom desetljeću, od kojih su mnoge postale svjetski prvaci. Mali start-up tim pod vodstvom dr. med. Patrizia Donatija u razvoju DOGOtekovih proizvoda koristio je dugogodišnje iskustvo i znanje vlastitog uzgoja, najnovija otkrića suvremene fitofarmacije i spoznaje suvremene veterinarske znanosti o malim životinjama.

Mali start-up tim započeo je 2013. godine u Medvodama u Sloveniji s velikim ambicioznim planom: promijeniti svijet dodataka prehrani i njege kućnih ljubimaca korištenjem nedavnih otkrića moderne fitofarmacije, spoznaja moderne veterinarske znanosti o malim životinjama, koje potvrđuju kliničku i znanstvenim otkrićima, o ljekovitim učincima aktivnih sastojaka i molekula iz prirodnih izvora koji stimuliraju i jačaju imunološki sustav te potiču zacjeljivanje tkiva, popravak i regeneraciju tkiva. Nakon gotovo desetljeća mukotrpnog rada, stotine tisuća vlasnika kućnih ljubimaca iz više od 50 zemalja diljem svijeta vjeruje DOGOTEK-ovim proizvodima.

Danas je DOGOteka jedan od neizostavnih dodataka prehrani za kućne ljubimce koji svojom djelotvornošću usrećuje mnoge pse i njihove vlasnike.