CBD

CBD Vethealth Broad Spectrum kapi sadrže kombinaciju CBD-a (kanabidiola) koji djeluje protuupalno i CBG-a (kanabigerola) koji je teže dostupan od CBD-a jer ga biljka proizvodi u manjim količinama, a djeluje analgetski. Baza ovih kapi je hladno prešano sirovo konopljino ulje. VetHealth kapi su najučinkovitije ako ih umasirate u desni – zadignite usnicu psa psa, kapnite na desni i spustite usnicu pa promasirajte! Možete i prstom protrljati. VetHealth Broad Spectrum kapi smanjuju psihičku napetost bez nuspojava, a s vremenom pomažu kod anksioznosti, tjeskobe, ali i kod sezonskih “horrora”, kao što je grmljavina ili pucnjava krajem godine.

VetHealth Broad spectrum 8%

preporučuje se kod  lakših dermatoloških problema, unapređenje zdravlja kože i dlake, primjenjuju se kod manjih operativnih zahvata, kod ortopedskih problema, a  učinkovit je kao lokalna terapija zbog svojih protuupalnih svojstava te smanjenja boli.

VetHealth Broad spectrum 16%

preporučuje se kod  težih dermatoloških problema, metaboličke bolesti, poput Cushingovog sindroma, dijabetesa pasa i hipertireoze, također utječu na zdravlje kože pasa, što može rezultirati čirevima i otežanim zacjeljivanjem rana, primjenjuju se kod manjih operativnih zahvata, kod ortopedskih problema (ljubimci koji imaju problema sa artritisom i bolovima u zglobovima), a  učinkovit je kao lokalna terapija zbog svojih protuupalnih svojstava te smanjenja boli.

 VetHealth broad spectrum od 24 %

pomaže kod malignih tumora (smiruje organizam, smanjuje bol te jača imunološki sustav), pomaže kod epileptičnih napadaja, primjenjuje se nakon težih operativnih zahvata, primjenjuje se kod ortopedskih zahvata: rupture prednjeg križnog ligamenta, osteosinteze, displazije laktova i kukova, kod težih ortopedskih problema, pri čemu ublažava bol i nelagodu prilikom kretanja vašeg ljubimca, te  pomaže pri zacjeljivanju težih rana koje su uzrokovane traumom, infekcijom.