Početna / Mačke / Dodaci prehrani / VetHealth Broad Spectrum CBD&CBG kapi

VetHealth Broad Spectrum CBD&CBG kapi

Proizvod se može kupiti samo u poslovnici Pet shopa Šape, Gospodska 26, Zagreb, uz konzultacije s veterinarom. Molimo da nas kontaktirate na info@sape.hr

Broad spectrum novi je način na koji vam predstavljamo zdravlje vaših ljubimaca. U našim bočicama imate nešto zdravo, a s tako malo sastojaka. Kako je to moguće? Jednostavno, jer sadrže samo ono što je vašem ljubimcu najpotrebnije. Čisti izolati CBG-a i CBD-a brinu se da olakšaju tegobe, a prirodna i organska baza od hladno prešanog sirovog konopljinog ulja, brine se da je ulje stabilno i sigurno za korištenje. Rasponi od 8-16-24 posto daju vam mogućnosti dozirati prema nekoliko parametara, tako da budete sigurni da ste napravili dobru stvar. Neka vaši ljubimci žive punim plućima s VetHealth kapima.
Broad spectrum kapi 8% preporučuju se kod dermo kozmetičkih problema. Smanjuje upalu, te stvara novi sloj kože. Također, pomaže kod lakših stresnih situacija.
Broad spectrum kapi 16% preporučuju se kod težih dermo kozmetičkih problema, ali i manjih operativnih zahvata, te ortopedskih problema. Pomaže i kod smanjenja boli i smirenja.
Broad spectrum kapi 24% preporučuju se pri operativnim zahvatima, te kod post operativnih oporavaka. Isto tako, pomažu kod zacjeljivanja većih ožiljaka i malignih izraslina.

Očisti

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin