Početna / Psi / Oprema / Ruffwear Hitch Hiker™ povodnik

Ruffwear Hitch Hiker™ povodnik

Hitch Hiker je uzica podesive duljine i sustav za vezanje inspiriran penjanjem za ultimativnu svestranost povezivanja s vašim psom u hodu – od litice do kafića i svih staza između.

Podesivi remen jednako sjaji bilo da se koristi kao ručka za povodac koji se drži u ruci, pojas oko struka za povodac bez ruku ili omotač za kuku pričvršćenu oko jednog stabla ili stupa. I, s 3,65 metara užeta s kojim možete raditi, možete se glatko prebaciti s dugog užeta na kratko uže i sve točke između s ergonomskim regulatorom užeta HitchLock™. Dizajniran je za ručno podešavanje koje djeluje kao kočioni sustav kada je uže pod napetošću. Izdržljiva torba za spremanje drži repove užeta, označavajući njenu prenosivost bez premca i korisnost kao kombinacija kuke i povodca.

Početak prekrasnog osiguranja: Slično kao i oprema za penjanje koja je inspirirala ovaj povodnik i znak pouzdanog partnera za osiguranje za penjanje, potrebno je ljudsko sudjelovanje. Dok Hitch Hiker koristi tehniku ​​automatskog blokiranja za zaključavanje užeta pod napetošću, labavost se mora ispustiti i primiti rukom.

Dimenzije: Duljina užeta je 3,65 m; Torba za odlaganje je 16 x 18,5 x 5 cm, maksimalna duljina pojasa oko struka 125 cm.

Očisti

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin