Početna / Mačke / Dodaci prehrani / ALGA KELP 100TBL – DORWEST

ALGA KELP 100TBL – DORWEST

109.00 kn

Više o proizvodu

Proizvod za pse i mačke za rast zdravog i gustog krzna i dobru pigmentaciju. Alge Kelp su prirodan izvor minerala uključujući jod i željezo i opskrbljuje sa svih 37 minerala i elementima u tragovima.

Ova vrsta Alge kelp ima najviši udio minerala i elemenata u tragovima, što ga čini učinkovitom u poboljšanju rasta krzna i pigmentacije te je čini odličnim prirodnim mineralnim dodatkom prehrani koji osigurava sve potrebne minerale organskog oblika za lakšu asimilaciju. Fukoksantin, pigment Alge kelp, nedavno je identificiran kao spoj odgovoran za pomoć pri gubitku tjelesne mase i ovaj proizvod stoga se koristi kod pretilosti pasa i mačaka ako se koristi u kombinaciji s odgovarajućom dijetom. Dodavanje ekstrakta Alge kelp u ove tablete čini ih jače koncentriranim od ostalih dodataka prehrani na bazi Alge kelp, čime se povećavaju snaga i učinkovitost.

Sastojci: Alga Fukus u prahu (150mg), maltodekstrin, sušeni ekstrakt alge Fukus 5:1 (20mg, ekvivalent 100mg), saharoza, talk, biljni magnezij-stearat, željezo oksid crni. Proteina 3,36%; masti i ulja 1%; sirova vlakna 1,1%; pepeo 16,9%

Način upotrebe: 1 tableta na 5kg tjelesne težine dnevno. Pogodno za životinje starije od osam tjedana.

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin