Početna / Psi / Zaštita protiv buha i krpelja / Foresto ogrlica

Foresto ogrlica

Foresto ovratnik za pse odbija i ubija krpelje i buhe nakon što dođu u kontakt s djelatnom tvari, što znači da ne moraju ugristi vašeg psa prije nego li otpadnu i uginu. Bez ugriza znači i bez svrbeža, pružajući vašem ljubimcu potrebnu zaštitu. Ukoliko parazit ne grize i ne siše krv, umanjen je rizik od prijenosa zaraznih bolesti, što znači da možete staviti Foresto i jednostavni znati da je vaš pas zaštićen.

Foresto je ovratnik kao nijedan drugi! Ovratnik postupno otpušta kontrolirane doze oba sastojka, ostajući djelotvoran do čak 8 mjeseci. Ovratnik nema mirisa, vodootporan je i učinkovit i protiv buha i protiv krpelja, što ga čini jednostavnim rješenjem po pitanju zaštite vašeg najboljeg prijatelja kroz duži period.

Foresto ovratnik smanjuje rizik od bolesti pasa koje se prenose posrednicima/vektorima (engl. Canine Vector Borne Diseases, CVBDs):
– babezioza,
– erlihioza
– borelioza
– anaplazmoza,
– dipilidoza i
– lišmanioza (Leishmania infantum koju prenose papatači, npr. Phlebotomus perniciosus).

Optimalno je Foresto® ovratnik aplicirati prije početka sezone buha i/ili krpelja, odnosno prije početka sezone povećanog rizika od infestacije.

Aktivne tvari: Foresto sadrži dva aktivna sastojka: imidakloprid, koji ubija odrasle stadije buha i larve; i flumetrin koji odbija i ubija sve stadije krpelja.

* ZA PROIZVOD NIJE POTREBAN VETERINARSKI RECEPT

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin