Početna / Psi / Oprema / Hurtta Mudventure Overall eco kaputić

Hurtta Mudventure Overall eco kaputić

Hurtta Mudventure Overall ECO je vodootporan i na prljavštinu otporan kišni kombinezon  koji će vašeg psa održati suhim i čistim u svim vremenskim uvjetima.

20% prilagodljivosti sa 6-11 točaka podešavanja.

Pokriva otprilike 90% psa.

Vodeni stupac preko 10 000 mm, svi šavovi zalijepljeni.

Više o proizvodu

Hurtta Mudventure Overall ECO je vodootporan i na prljavštinu otporan kišni kombinezon  koji će vašeg psa održati suhim i čistim u svim vremenskim uvjetima.

Tko kaže da ne možete nositi kišobran? Mudventure Overall ECO ne samo da govori da možete, nego i njegova lagana, ali izdržljiva tkanina otporna na vremenske uvjete i potpuno zalijepljeni šavovi to dokazuju.

Pametna konstrukcija kombinezona s poluzatvaračem čini oblačenje i skidanje brzim i lakim, nešto što ćete cijeniti i vi i vaš pas. Mudventure Overall ECO također ima nevjerojatnu prilagodljivost. Praktične elastične uzice omogućuju vam fino podešavanje duljine leđa, duljine nogu, struka, prsa i vrata kako biste savršeno pristajali vašem psu. Noge hlača imaju i čvrste kopče za bolje pristajanje oko nogu.  Rainstopper okovratnik kombinezona dodatno štiti od vlage. Patentni zatvarač je dodatno zaštićen tako da možete biti sigurni da ni vjetar, a ni kiša neće proći kroz njega. Kombinezon također sprječavanju nakupljanje blata i pijeska na psa, što znači manje blata i pijeska u tepihu vaše dnevne sobe. Velike reflektirajuće oznake sa svake strane kaputića pružaju dodatnu sigurnost ,da će u slučaju smanjene vidljivosti, vaš pas biti uočen na vrijeme. Sa Mudventure kombinezonom spremni ste krenuti na planinarenje ili šetnju uz obalu ili čak sezonu monsuna ako ste jako avanturističnog duha :D.

Glavne značajke:

Podesiv opseg struka i prsa
Potpuno zalijepljeni šavovi
Integrirana ormica u veličinama 25 cm/10”
Otvor za ormu u veličinama 30S–65M
Podesiva duljina nogavica u skupini veličina M
Podešavanje duljine leđa

Upute za njegu:
Strojno pranje 30º C, blagi proces
Strojno pranje hladno, blagi proces
Ne izbjeljivati
Ne sušiti u sušilici
Ne peglati
Ne čistiti kemijski
Perite sličnim bojama
Nemojte koristiti omekšivač
Perite sa zatvorenim patentnim zatvaračima

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin