Početna / Psi / Kozmetika / DOGOteka DogoMilk Pet 150 ml

DOGOteka DogoMilk Pet 150 ml

DOGOmilk sredstvo za kupanje kućnih ljubimaca. Novo “Owner & Pet” sredstvo za kupanje, dizajnirano za čišćenje životinja s odgovarajućim pH, također nježno za ljudsku kožu. Ova ambivalentnost je posljedica upotrebe važnog sastojka, poznatog od davnina, kao izvrsnog hranjivog i osvjetljavajućeg lijeka: magarećeg mlijeka.

2 na zalihi

15.00  (113.02 kn)

Više o proizvodu

Novo sredstvo za čišćenje “Owner & Pet”, dizajnirano za kupanje životinja s odgovarajućim pH, tako nježno i za ljudsku kožu. Ova ambivalentnost je posljedica upotrebe važnog sastojka, poznatog od davnina, kao izvrsnog emolijenta, hranjivog i osvjetljavajućeg lijeka: magarećeg mlijeka. Zahvaljujući posebnom sastavu, idealan je za prirodnu njegu životinjske kože. Zapravo, sadrži: vitamine, posebno A, B, C, D i E; veliki saveznici za zdravlje kože. Vitamin A pomaže koži u regenerativnim procesima te zajedno s C sprječava starenje kože. Ostali, zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju, također pomažu u održavanju fiziološke funkcije kože. Proteini, kao što su lizozim i laktoferin, su tvari s pročišćujućim i hranjivim svojstvima.
Minerali, uglavnom sadrži magnezij, kalij, kalcij i fosfor, koji štite kožu od oštećenja od vanjskih utjecaja. Višestruko nezasićene masne kiseline, posebno omega 3 i omega 6, koje pomažu održati kožu gipkom i hidratiziranom. Aminokiseline, također saveznici dobrobiti kože jer sprječavaju oštećenje staničnog starenja. Za sve ove karakteristike, sredstvo za čišćenje je indicirano za zdravlje nježne kože “kućnog ljubimca”; za vraćanje dobrobiti u slučaju crvenila, čak i svrbeža, zahvaljujući svojim antioksidativnim, emolijentnim i umirujućim svojstvima.

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin