Početna / Mačke / Dodaci prehrani / DOGOteka CortiAdapt 100 ml

DOGOteka CortiAdapt 100 ml

Dopunska hrana u tekućem obliku za pse i mačke. Indicirano za podršku dermalnoj funkciji u slučaju dermatoze i prekomjernog linjanja.

CortiAdapt® se može koristiti u prehrani pasa i mačaka.
Dnevna doza
psi i mačke manje od 5 kg 1 ml
psi i mačke od 5 – 10 kg 2 ml
psi od 10 – 20 kg 4 ml
psi od 20 – 30 kg 8 ml
psi preko 30 kg 12 ml

4 na zalihi

40.00  (301.38 kn)

Više o proizvodu

POLINEZASIĆENE MASNE KISELINE (ULJE SJEMENKA SUNCOKRETA I ULJE CRNE RIBIZLA)
Suncokretovo ulje i ulje sjemenki crnog ribizLa dobri su izvori polinezasićenih masnih kiselina (PUFA) iz serije omega-6, koje sadrže dobar postotak linolne kiseline. Posebno je bogat gama linolenskom kiselinom, tokoferolima i fitosterolima. Višestruko nezasićene masne kiseline imaju posebna nutritivna i funkcionalna svojstva. Brojne studije su pokazale da uporaba omega-3 i omega-6 PUFA može biti vrlo korisna kod najčešćih kožnih bolesti poput dermatoza.

Riblje ulje – Neka istraživanja su pokazala da omega-3 masne kiseline, među kojima je posebno bogato riblje ulje, blagotvorno djeluju na kožu i dlaku pasa, čineći je blistavijom. (Reakcije pasa na prehrambene omega-3 masne kiseline John E Bauer)
Divlja ljubičica – također poznata kao Viola Tricolor, sadrži flavonoide, saponine i sluz koji su korisni u promicanju normalnog funkcioniranja kože.
Sjemenke crnog kima (Nigella sativa) – imaju visoku nutritivnu vrijednost: sadrže fiksna i eterična ulja, proteine, alkaloide i saponine. Dokazano je da je veliki dio biološke aktivnosti sjemenki crnog kima, posebice njegov blagotvoran učinak na imunološki sustav, timicinon, glavna komponenta eteričnog ulja, koja se također nalazi u ulju.

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin