Početna / Psi / Oprema / Ruffwear Polar Trex zimske cipelice za psa 51mm

Akcija!

Ruffwear Polar Trex zimske cipelice za psa 51mm

Ruffwear Polar Trex zimske cipelice za psa je vodootporna termo čizmica, odličnog gripa za snijeg i led zahvaljujući Vibram potplatu. Ruffwear Polar Trex zimske cipelice za psa pružaju potpunu zaštitu šapama vašeg psa, bez obzira radi li se o savladavanju zahtjevnih terena ili uobičajenoj šetnji.

2 na zalihi

73.87  (556.57 kn)

Više o proizvodu

Ruffwear Polar Trex zimske cipelice za psa pružaju toplinu, grip i zaštitu kako bi šape mogle nastaviti istraživati u zimskim uvjetima.

Izrađena s izoliranim mekanim gornjim dijelom za prozračnu toplinu otpornu na vremenske uvjete u ekstremnoj hladnoći i lošem vremenu. Vanjski potplat Vibram® Icetrek™ koji je dizajnirao Ruffwear osigurava prianjanje na smrznutim površinama i predstavlja izolaciju od hladnoće i kemikalija koje se koriste za otapanje snijega. Unutrašnje zatvaranje steže se na najužem dijelu pseće noge za sigurno prianjanje. Zakopčajte rastezljive gamaše preko kopče kako biste zaštitili zatvarač od nakupljanja snijega.

Baš kao što biste to učinili sa svojom opremom, prilagodite i provjerite napetost remena čizama nakon 15 minuta vaše aktivnosti i tijekom avanture po potrebi.

Mnogi psi imaju šire prednje šape od stražnjih pa je to razlog zašto čizmice dolaze u setu od 2 – možete naručiti odgovarajuće veličine za dobro pristajanje i na prednje i na stražnje šape.

Veličina: 51mm (širina šape)

Link na video koji objašnjava postupak mjerenja šapa: https://www.youtube.com/watch?v=OWmPyS6l2jQ&t=63s

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin