Početna / Psi / Dodaci prehrani / Guts&Glory, 42g

Guts&Glory, 42g

Guts&Glory je praktična mješavina organa organski uzgojenih novozelandskih goveda hranjenih travom. Jednostavan način da svom psu nadopunite prehranu prirodnim izvorom vitamina i minerala iz organa. Bez hormona, bez pesticida, bez punila, testirano, čista govedina, dobiveno dehidracijom brzim smrzavanjem.

290.00 kn

Više o proizvodu

Svaki od organa u mješavini ima određene benefite za pseći organizam:
Goveđa jetra podupiru jetru. Jetra je čistač organizma pa to znači da jetra zapravo pružaju potporu zdravlju imuno sustava i čuvaju ga od vanjskih utjecaja (različiti spojevi koje pas unosi u svoj organizam). Također je dobar izvor vitamina A koji je povezan sa hormonalnim funkcijama i željezom u organizmu.
Goveđe srce bogat je izvor taurina, kolagena, vitamina B12 I koenzima Q10. Oni pomažu održavanju funkcija mitohondrija (tzv. stanične elektrane), vezivnog tkiva i pokretljivosti zglobova.
Goveđi bubrezi su dobar izvor selena, diamin oksidaze, enzima i vitamina B12. Potpomaže urinarni sustav, zdravlje bubrega i štitne žlijezde, detoksikacijske procese i održavanje razina histamina u normalnom rasponu.
Goveđa gušterača sadrži esencijalne enzime koji psima pomažu u razgradnji proteina, masti i ugljikohidrata. Osnova je za potporu probavnog sustava i zdravlje gušterače, a samim time i za maksimalnu apsorpciju nutrijenata.
Goveđa slezena sadrži peptide i protein koji podupiru imunitet i zdravlje probavnog sustava. Također pomaže u smanjenju upala.
Goveđa nadbubrežna žlijezda (adrenalna žlijezda) potpomaže zdravlje nadbubrežne žlijezde kod pasa. Povezana je i s održavanjem razine glukoze, metilacijom DNA, detoksikacijom i razinom energije.
Goveđa prsna žlijezda (timus) podupire zdravlje pseće prsne žlijezde koja se s godinama može smanjiti zbog utjecaja toksina i oksidacijskih procesa. Kako je prsna žlijezda limfoidni organ, na ovaj način se podupire cjelokupni imunološki sustav.
Sastav u 1,4g (3/4 čajne žličice): goveđa jetra 300mg; goveđe srce 300mg;goveđi bubreg 300g; goveđa gušterača 200mg; goveđa slezena 200mg; goveđa nadbubrežna žlijezda 100mg; goveđa prsna žlijezda 100mg.
Doziranje:
Težina psa:
0,5 kg -11,3 kg – ½ žličice dnevno
11,5 kg -22,7 kg ¾ čajne žličice dnevno
23 kg -34 kg 1 čajna žličica dnevno
34,5 kg -45 kg 1 ½ čajne žličice dnevno
Više od 45 kg 2 čajne žličice dnevno

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin