Početna / Psi / Dodaci prehrani / Antinol za pse, 30 kapsula

Antinol za pse, 30 kapsula

Antinol je revolucionarno protuupalno sredstvo za podršku zglobovima kod osteoartritisa i kroničnih problema sa zglobovima. Sadrži patentirani sastojak PCSO-524®, snažni lipidni ekstrakt iz novozelandske zelenousne školjke. Aktivna tvar sadrži više od 90 različitih slobodnih masnih kiselina, uključujući EPA i DHA, rijetke visoko aktivne spojeve OTA (oktadekatrienske kiseline) i ETA (eikozatetraenska kiselina) i druge važne polinezasićene masne kiseline (PUFA), sterol estere, polarne lipide, nepolarne lipide, karotenoide i antioksidanse.

5 na zalihi

33.00  (248.64 kn)

Više o proizvodu

Antinol za pse, više informacija:
Prikladan za dugotrajnu upotrebu i ublažavanje simptoma ili preventivnu njegu,
100% prirodno, patentirano i stabilizirano ulje od školjki – ne sadrži prah od ljuske,
Ne sadrži živu, kadmij i druge teške metale. U potpunosti bez toksina,
Bez sintetičkih konzervansa i punila,
Potpuno sljedivo i održivo,
Nema poznatih kontraindikacija.
Precizna kombinacija 30 mg lipidnih frakcija iz Perna canaliculus (Novozelandska zelenousna školjka) rezultat je dugogodišnjih istraživanja, u kojem su skupine lipida i esencijalne masne kiseline kombinirane i izolirane kako bi se pronašla optimalna sinergija hranjivih tvari. Laboratorijskim ispitivanjima je dokazano da je mješavina Antinol® PCSO-524® u inhibiciji markera upale, kao što su dušikov oksid, TNFα i IL-6, učinkovitija od pojedinačnih lipida.

Antinol® su veterinari međunarodno provjerili u objavljenim istraživanjima, stoga je njegova uporaba sigurna i ne utječe niti poništava druge lijekove. Svaka serija je testirana na stabilnost i čistoću, a veterinari diljem svijeta ga preporučuju i za preventivnu upotrebu. U samo tri godine, Antinol® je postao vodeći proizvod za zglobove i mobilnost pasa i mačaka u Australiji, Novom Zelandu, Velikoj Britaniji i Japanu.

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin