Početna / Mačke / Dodaci prehrani / SIKAVICA 100TBL – DORWEST

SIKAVICA 100TBL – DORWEST

189.00 kn

Više o proizvodu

Biljni proizvod, koji se koristi kada je potrebna dodatna pomoć jetri. Plod Sikavice sadrži aktivni sastojak silimarin koji ima hepatoprotektivna svojstva.

Taj sastojak pomaže jetri na nekoliko načina, a najvažniji je uklanjanje slobodnih radikala, koji su povezani s oštećenjima stanica, koje transformira u manje štetne spojeve. Sikavica je učinkovitija kada se ne kombinira u tabletama s drugim biljem za pomoć jetri, stoga ovaj proizvod ostaje vjeran temeljnim principima biljne medicine te sadrži isključivo plod Sikavice.

Ekstrakt u ovim tabletama najviše je kvalitete, čime je ovaj proizvod na samom vrhu ljestvice proizvoda s prirodnim hepatoprotektivnim svojstvima.

Sastojci: Maltodekstrin, mikrokristalna celuloza, ekstrakt Sikavice 100mg (80% Silimarina), kroskarmeloza natrij, stearinska kiselina, silicijev dioksid. Proteini 0,41%; Ulja i masti 0,8%; sirova vlakna 17%; pepeo 1,4%

Način upotrebe: 1 tableta na 5 kg tjelesne težine dnevno podijeljena u više doza tijekom dana. Koristi se kod životinja sa opterećenom jetrom ili kada je jetra pod stresom. Pogodna i za dugotrajnu i kratkotrajnu upotrebi. Ne preporučuje se davati skotnim ženkama i ženkama u laktaciji. Pogodno za životinje starije od osam tjedana.

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin