Početna / Psi / Dodaci prehrani / SAFE-SEA ulje zelenousne dagnje za pse, 113 ml

SAFE-SEA ulje zelenousne dagnje za pse, 113 ml

Four Leaf Rover Safe-Sea se svojom kvalitetom ističe među drugim proizvodima ove namjene. Svaka bočica je visokokvalitetna mješavina čistih (nezagađenih polutanima) i iz održivih izvora dobivenih sastojaka. Nema razloga za brigu oko toplinske obrade i punila jer se ne koriste. Dok većina ribljeg ulja sadrži samo dvije masne kiseline, ulje zelene dagnje sadrži 30.

11 na zalihi

45.20  (340.56 kn)

Više o proizvodu

Four Leaf Rover Ulje zelenousne dagnje. Zelenusne dagnje su jedan od najvećih izvora ETA. ETA je omega 3 masna kiselina koja pomaže kod upala i podupire imuno sustav.
Livadno vrapčje sjeme (biljka) sadrži 60% više GLA od konoplje, čineći je moćni izvorom ove omega-6 masne kiseline. Uz to ima i 10x više SDA koji je procesor za ETA i EPA (još dvije protuupalne masne kiseline). Raste u Ujedinjenom Kraljevstvu, na Otoku princa Edwarda i u Kanadi, te nije GMO biljka.
Astaksantin koji se koristi nije sintetski dobiven, uvijek je 100% prirodan te dobiven iz održivih izvora. Njegova jedinstvena molekularna struktura čini ga ‘kraljem antioksidansa’. Dokazano je da je jači antioksidans (više od 500x) od vitamina E i C.
Sastav u 3,75ml (3/4 čajne žličice):
Aktivni sastojci: Ulje livadnog vrapčjeg jemena 2,3g (SDA 480,5mg; GLA 133,4mg); ulje zelenousne dagnje 50mg; astaksantin 1,1mg.
Neaktivni sastojci: Organsko ekstradjevičansko maslinovo ulje.
Upotreba:
Zdravim psima davati 1x dnevno preporučenu dozu. Psima koji imaju probleme davati 2x dnevno preporučenu dozu ili po savjetu veterinara.
Doziranje:
Težina psa:
0,5 kg -11,3 kg – ½ žličice dnevno
11,5 kg -22,7 kg ¾ čajne žličice dnevno
23 kg -34 kg 1 čajna žličica dnevno
34,5 kg -45 kg 1 ½ čajna žličica dnevno
Više od 45 kg 2 čajne žličice dnevno

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin