Početna / Psi / Oprema / Ruffwear Treat trader torbica za poslastice

Ruffwear Treat trader torbica za poslastice

Krasna stilizirana torbica za poslastice. Odlična za treninge, šetnje i izlete. Sistem zatvaranja sa magnetnom kopčom ima dvostruku funkciju – može se zatvarati i otvarati jednom rukom, bez pretjerano petljanja, a zvuk ”klik” koj se čuje prilikom zatvaranja magnetne kopče psu nagovijesti da će biti nagrađen. Ergonomski dizajnirana, savršeno pristaje uz bok ili struk. Može se nositi ili s priručnim remenom oko struka (remen uključen) ili pričvrstiti pomoću kopče. Napravljena od trajnog tekstila, unutarnji sloj je vodootporan, tako da ni masne poslastice ne zaprljaju torbicu. Ima i maleni đepić za npr. vrećice za izmet, i malenu omčicu za zakvačiti kliker.

Nema na zalihi

Više o proizvodu

RUFFWEAR GARANCIJA
Svi Ruffwear proizvodi strogo su testirani na terenu, te Ruffwear jamči da ne postoje nedostaci u materijalima koji se koriste prilikom izrade proizvoda. Ruffwear je napravljen od najboljih materijala i teži tome da proizvede najbolju opremu za naše pse.
Ukoliko nešto nije u redu s vašom Ruffwear opremom, Ruffwear će se potruditi da to ispravi.
Ukoliko ste kupili proizvod za koji sumnjate da ima nedostatak, molimo vas da se javite i ispunite formu na linku https://ruffwear.co.uk/pages/our-guarantee
Ruffwear će odobriti zamjenu proizvoda kupljenih od ovlaštenog prodavača
Jamstvo pokriva samo proizvodne i materijalne nedostatke i ne uključuje štetu uzrokovanu bilo čime od sljedećeg:
• Nepravilna uporaba ili zlouporaba proizvoda;
• Šteta nastala žvakanjem, čišćenjem, rastavljanjem ili preinakama;
• Šteta uzrokovana ili proizašla iz uobičajenog trošenja, upotrebe proizvoda ili požara.
Uz Ruffwear proizvod, u svrhu reklamacije, morate imati i račun kako bismo mogli identificirati da je Ruffwear proizvod kupljen kod ovlaštenog distributera.

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin