Početna / Psi / Dodaci prehrani / Four Leaf Rover Protect, 115,5g

Four Leaf Rover Protect, 115,5g

Four Leaf Rover PROTECT je formuliran sa sastojcima koji pomažu u održavanju zdravlja i funkcije mozga i imunološkog sustava vašeg psa. Protect je veterinarski formuliran i idealan za svakodnevnu upotrebu. Može se davati svim psima, čak i onima koji imaju imunološke ili probavne probleme.

Nema na zalihi

Više o proizvodu

Aktivni sastojci po 3,85 g (1 žličica): Certificirana organska divlja borovnica u prahu 1,45 g, Bentonitna glina 1,4 g, Chlorella Pyrenoidosa 200 mg, Certificirani organski prah korijena maslačka 150 mg, Certificirani organski prah korijena čička 150 mg, HumicSure™ (huminska i fulvinska kiselina) 150 mg, Saccharomyces boulardii 5 milijardi CFU, Bacillus coagulens, mješavina Bacillus subtilius 2 milijarde CFU.
SBO (probiotici na bazi tla) su vrste bakterija iz tla. Ovi SBO-ovi stvaraju spore i mogu tvoriti tvrdu ljusku koja ih štiti od visokih temperatura, želučane kiseline i nekih antibiotika. I dobre vijesti za pse koji imaju alergiju na mliječne proizvode. Za razliku od mnogih probiotika koji dolaze iz mliječnih proizvoda (kao što su Lactobacillus i Bifidobacterium), SBO u Four Leaf Rover PROTECT-u su hipoalergeni.
Doziranje:
2,5 – 11,3 kg ½ čajne žličice dnevno
11,7 – 22,6 kg ¾ čajne žličice dnevno
23,1 – 34 kg 1 čajna žličica dnevno
34 – 45,3 kg 1 ½ čajne žličice dnevno
46 i više kilograma 1 žlica dnevno

Možda će vam se također svidjeti…

Top brendovi – najbolje za vaše ljubimce

WordPress Video Lightbox Plugin